Categories Tenis

Simoan Halep, victorie obtinuta cu sufletul!!!

MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 17: Simona Halep of Romania plays a forehand in her second round match against Sofia Kenin of the United States during day four of the 2019 Australian Open at Melbourne Park on January 17, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by Cameron Spencer/Getty Images)

Simona Halep numărul unu mondial și cap de serie numărul 1 a evoluat joi 17 ianuarie în turul secund la Australian Open 2019. Simona Halep a jucat în compania americancei Sofia Kenin, o jucătoare mult mai tânără.
Simona Halep (foto) nu a avut nicio problemă în a se impune în primul set, 6-3, pentru ca în cel de-al doilea să conducă pe tabelă cu 3-0. Sofia Kenin a revenit și de fiecare dată a egalat. 4-4, 5-5, 6-6. S-a ajuns la tie-break. Din păcate pentru ea, Simona Halep a cedat la cinci și situația la seturi a fost egalată. 1-1.

Așadar a urmat setul decisiv. S-a mers, cap la cap, setul fiind extrem de tensionat și disputat. Kenin a preluat inițiativa și a condus cu 4-2. Simona a reușit break-ul și a reușit să preia conducerea 5-4. Urma să servească pentru meci și calificare în turul al treilea. 6-4 cu MARE, MARE VICTORIE!!!

About Author