Categories Tenis

A fost stabilit careul de asi al fetelor la Australian Open

plisSurpriză mare în sferturile de finală de la Australian Open 2019. Serena Williams, una dintre cele mai în formă jucătoare ale începutului de an, a condus cu 5-1 în decisiv, a ratat patru mingi de meci și a fost eliminată de Karolina Pliskova!
Karolina Pliskova (foto) s-a impus cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5 în fața Serenei Williams în sferturile de finală ale Australian Open 2019. A fost revenirea începutului de an pentru cehoaică. Ea a revenit de la scorul de 5-1 în decisiv, salvând și patru mingi de meci, una la scorul de 5-2 şi alte trei la scorul de 5-4.

Cu această victorie, Karolina Pliskova nu doar că și-a asigurat un loc în semifinala cu Naomi Osaka, dar a rămas și în cărți pentru locul 1 WTA.

Ea o va depăși în clasamentul live pe Simona Halep dacă ajunge în finală, urmând ca în funcție și de ce face compatrioata ei, Petra Kvitova, să vadă dacă va redeveni lider mondial de lunea viitoare. Așadar în prime semifinală, Kvitova o va întâlni pe Collins, pentru ca Pliskova să joace împotriva lui Naomi Osaka.

About Author