Categories Volei

Invincibile pe propriul teren in ultima perioada

voleCSU Oradea – SCMU Craiova 3-1 (25-17, 22-25, 25-20, 25-13)

Sâmbătă 26 ianuarie, în etapa a 14-a din Campionatul Național al diviziei A2 la volei feminin, contând pentru a cincea etapă a returului, la Sala Polivalentă a Universității din Oradea, echipa CSU Oradea a învins echipa CSMU Craiova și a obținut a zecea victorie în această ediție.
Chiar dacă în tur orădencele s-au impus cu 3-0 în deplasare, partida a fost una disputată, în care oaspetele, cu câteva “întăriri” față de
partida precedentă, au reușit să câștige setul doi și să egaleze la
seturi (1 la 1).

La acest scor studentele orădene mobilizate și impulsionate de jucătoarele cu experiență din echipă au dat dovadă de spirit colectiv și au reușit să-și adjudece următoarele două seturi și să câștige partida cu scorul de 3-1. Astfel, setul 3 s-a încheiat cu scorul de 25-20, iar ultimul set, fără să dea emoții spectatorilor din sală, au încheiat rapid, fără a da vreo șansă oaspetelor de a spera la mai mult, ultimul set încheindu-se cu scorul de 25-13.

Echipa CSU Oradea: Fîcă Iuliana (căpitan), Radu – Fîcă Maria, Pașca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Maxim Andreea, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Blaj Giulia, Bikfalvi Alexandra, Rizea Antonia. Antrenor: Lector univ. dr. Szabo-Alexi Mariana.

Celelalte rezultate:
CNS CSV Cetate Deva – CSM Tirgu Mureș 0-3
CSM Lugoj 2 – ACS Volei CSM Sibiu – 3-0
CSU Politehnica Timișoara – CSM Timișoara 3-2
CSM Sighetu Marmației – FC Argeș Pitești 0-3

Echipa de volei CSU Oradea își consolidează locul trei în clasament și va evolua etapa următoare în deplasare sâmbătă 2 februarie, când va întâlni echipa clasată pe locul doi, FC Arges Pitești

About Author