Categories Baschet

Inevitabilul s-a produs. Campioana cedeaza clar in fata Sibiului!!!

sibiuDin păcate pentru ea, campioana nu traversează cea mai bună perioadă a ei din ultimii ani. Iar motivele sunt multiple, de la lipsa jucătorilor de valoare la prestație mai puțin reușită a unor jucători care fac parte din lotul CSM-ului dar atunci când primesc încredere nu fac față.

CSM U Oradea a cedat vienri 1 februarie scor 69-83 (14-17, 18-29, 19-18, 18-19) în fața celor de la CSU Sibiu în Arena Antonio Alexe.

Realistic vorbind Oradea avea șanse limitate înainte de acest meci pentru că le lipsește jucători de valoare care să facă diferența. Watson și Richard au fost din nou cei mai buni jucători ai gazdelor marcând împreună 46 puncte.

De cealaltă parte, oaspeții au beneficiat de o rotație mult mai lungă și de aruncători de excepție de afară. Richard a marcat primele opt puncte ale formației organizatoare. Vizitatorii care au avut în tripleta Hardy – Pratt – Cooper, jucători foarte greu de oprit au forțat mereu pe atac așa cum fac la fiecare joc.

Este extrem de dificil să primești acasă 83 puncte și să ai pretenții să câștigi. De asemenea bihorenii au avut probleme și la jucătorul tânăr, Nicolescu având două greșeli personale încă din primul sfert.

Meciul s-a rupt în sfertul secund când aruncările de la distanță ale lui Tamulis sau Falker, au dus echipa din Sibiu la +10 pe tabelă.

Ei au dominat meciul la toate categoriile iar succesul era absolut normal. La pauză, galben-albaștrii aveau o diferență consistentă pe tabelă.

Începutul sfertului trei a adus o revenire de orgoliu a orădenilor care au marcat nouă puncte consecutiv, Dan Fleșeriu a solicitat timp de odihnă.

Hardy și Tamulis de la linia de libere au matrcat din nou, Pasalic a punctat și el decisiv. 37-50.

A fost cea mai mică diferență. Falker în două rânduri și Hardy duc echipa vizitatoare la +10, iar soarta meciului era deja pecetluită.

În ultimul sfert, Oradea încearcă toate metodele pentru a reintra în meci, dar diferența e mult prea mare. Cu doar patru străini cu cinci libere ratate și fără o apărare constantă, roș-albaștrii speră la o diferență când mai aproape de realitate de pe parchet.

Nicolescu este descalificat pentru cinci greșeli personale, Gavrilă intră sub tratament cu antibiotice iar Lazar primește minute puțineiar cu Petrescu sau Reljic nu te poți impune cu Sibiu.

Final de meci în care Dan Fleșeriu și-a permis luxul să nu folosească trei timp de odihnă lucru care spune multe despre potențialul lor. Duminică 10 februarie, CSM U Oradea se află în fața unei noi înfrângeri scontate de astă dată pe terenul celor de la U BT Cluj-Napoca.

Cei mai buni marcatori ai învingătorilor au fost Walker 23 puncte, Philmore 17, Tamulis 13.

About Author