Categories Polo

Debut cu victorie pentru vicecampioni in capitala

poloCSM Oradea a învins în primul meci al etapei a 3-a din returul Superligii Naționale de polo – ediția 2018/19. Formația antreată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu s-a impus pe terenul lui Dinamo București, scor 12-10.

A fost o partidă începută modest de orădeni, dar ulterior controlată de aceștia. Cele două echipe au încheiat la egalitate primul act, scor 2-2, după ce Dinamo a înscris primele două goluri ale partidei. CSM-ul a egalat, apoi a trecut la conducere și s-a desprins grație unui parțial de cinci la zero.

La jumătatea confruntării scorul a fost de 5-3, iar cu opt minute înainte de final era 9-6 în favoarea orădenilor. Dinamo București a câștigat la limită ultimul act, însă CSM Oradea a ieșit învingătoare din bazin, menținând în permanență un avantaj de cel puțin două goluri după acel parțial de cinci reușite fără replică.

Alex Popoviciu a fost cel mai bun marcator al CSM-ului. El a înscris de cinci ori, incluzând un hat-trick în secvența a 3-a. Yusuke Inaba și Grummy Guimaraes au marcat de câte două ori, iar Robert Gergelyfi, Ramiro Georgescu și Nichita Ilisie au înscris câte un gol fiecare.

Cele două echipe urmează să se întâlnească din nou duminică (17.02), cu începere de la ora 11:30. Partida se va disputa tot la bazinul Dinamo din capitală.

About Author