Categories Fotbal

Premiera in Cupele Europene. Patru echipa din Anglia vor juca in cele doua finale!!!

valenDacă ultimul act din Champions League, ediția 2018-2019 va avea loc între două echipe britanice, Liverpool și respectiv Tottenham, finalistele din Europa League s-au decis greu.

Arsenal Londra avea să se impună și în retur în Spania contra Valenciei, cu 4-2 asta după ce în tur câștigaseră cu 3-1.

În cea de-a doua semifinală, Chelsea și Eintracht Frankfurt au avut nevoie de prelungiri și lovituri de departajare. Jocul a fost oficiat de o brigadă românescă și Ovidiu Hațegan la centru și orădeanul Octavian Șovre la una dintre linii.

După 210 minute de joc s-au întregistrat două rezultate identice și anume 1-1. Nemții au executat primii, a doua execuție a englezilor a fost ratată de capitanul Azpilicueta.

Execuția a patra a nemților a fost ratată, chiar pe mijlocul porții. Nemții au ratat și ultimul penalty, dacă Chelsea înscrie ajunge în finală. Și a înscris, Hazard!!! Cu scorul general de 6-5, londonezii vor juca finala pe 29 mai. Așadar, Chelsea va juca cu Arsenal, o premieră în noul format al Cupelor Europene ca patru echipa din Anglia să ajungă în ultimul act, mai mult trei echipe sunt din Londra și anume Chelsea, Arsenal și Tottenham.

About Author