Categories Fotbal

Antoione Griezmann trece de la Atletico Madrid la FC Barcelona

griezDirectorul general al clubului Atletico Madrid, Miguel Angel Gil Marín, a anunţat, miercuri, la un post spaniol de televiziune, că jucătorul Antoine Griezmann va semna un contract cu FC Barcelona, informează marca.com.
„Ştiam din martie unde o să joace… La Barcelona”, a declart Gil Marin.

În vara anului 2014, Griezmann a venit la Atletico de la Real Sociedad, pentru 30 de milioane de euro. Francezul a semnat un contract pe şase ani atunci. În 2018, el a încheiat o prelungire a contractului cu Atletico, valabilă până în vara anului 2023.

De la 1 iulie, clauza de reziliere a contractului atacantului de 28 de ani scade la 120 de milioane de euro, iar FC Barcelona, care a mai încercat şi vara trecută transferul lui, o va achita.

Griezmann a afirmat, marţi seară, că ştie unde vrea să se transfere, subliniind că va anunţa în curând numele noii sale echipe.

„Sunt multe persoane care vor să ştie unde voi juca. Este normal. Dar cer răbdare. Aşa cum am mai spus, ştiu unde vreau să joc. Şi eu sunt nerăbdător să se termine totul”, a declarat Griezmann marţi seară, după meciul Franţei cu Andorra, din preliminariile Euro-2020.

El a marcat 133 de goluri în 256 de meciuri, pentru Atletico.

Griezmann are 70 de selecţii în naţionala Franţei (29 de goluri) şi a câştigat Supercupa Spaniei în 2014, Liga Europa şi Supercupa Europei în 2018 cu Atletico.

About Author