Categories Fotbal

CSC Sanmartin, pregatiti 100% pentru dubla de la baraj

IMG_20190529_190949S-a încheiat de cîteva zile sezonul fotbalistic bihorean, 2018-2019. Fără nicio suprirză de fapt. CSC Sânmartin a fost de departe cea mai bună echipă a județului reușind să câștige întrecerea din Liga a 4-a fără înfrângere și totodată Cupa României faza județeană.  Munca asiduă a lui Călin Cheregi, antrenorul formației de un an de zile dă cele mai bune rezultate. Și nu e deajuns.

Sâmbătă 15 iunie CSC Sânmartin va juca manșa tur de baraj la Florești cu echipa locală, campiona județului Cluj. Jocul va avea loc la ora 18,00. Manșa retur va avea loc pe data de 22 iunie ora 17,30 la Sântion. Cu alte cuvinte va avea loc un meci cu două reprize diferite. Doar una dintre echipa va promova în Liga a 3-a.

La nivelul acesta nu se poate vorbi de o favorită certă, dar din propria experiență pot să spun ca și o părere personală că bihorenii pornesc clar cu prima șansă. CLAR!!! Acum, totul, dar absolut totul depinde de ei.

„Nimeni, dar absolut nimeni nu concepe să nu promovăm. Am fost adus aici cu un singur obiectiv, promovarea și suntem la doar 180 minute de acest obiectiv. Nu e niciun secret, muncă, muncă și iar muncă. Ne-am pregătit foarte bine, și acum trebuie să demonstrăm asta. Avem jucători cu plus valoare dar acest lucru trebuie să-l demonstreze pe teren. Mergem optimiști și sperăm într-o reușită, avem tot lotul la dispoziție iar un singur meci jucat pe un teren sintetic nu cred că este un impediment” avea să spună Călin Cheregi.

Pentru CSC Sânmartin este al doilea baraj consecutiv, anul trecut echipa pierzând barajul după 0-0 la Baia Mare și 1-2 acacă cu Minerul. Între timp lucrurile s-au schimbat radical, echipa arată cu totul altfel, mult, mult schimbată în bine. Jucători ca Nogo, Ban, Sorian, Florinel Pop sau Arsene sunt mult peste acest nivel. Un proiect foarte frumos se poate naște o dată reușita de la baraj.

Multă baftă!!!

About Author