Categories Tenis

Simona Halep revenire de senzatie in setul secund!!!

LONDON, ENGLAND - JULY 01: Simona Halep of Romania plays a backhand in her Ladies' Singles first round match against Aliaksandra Sasnovich of Belarus during Day one of The Championships - Wimbledon 2019 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 01, 2019 in London, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Simona Halep (7 WTA) a intat în luptă în al treilea Mare Şlem al anului luni 1 iulie. Organizatorii au programat-o pe româncă pe Terenul 1 al complexului.

Adversară i-a fost Aliaksandra Sasnovich (Belarus; 37 WTA), împotriva căreia Halep nu a mai jucat până acum. Primul set a fost adjudecat de româncă cu scorul de 6-4, asta după ce pe final de set s-a accidentat la piciorul drept.

A urmat un al doilea set în care Sasnovich a dominat runda dar pe final din nou Simona Halep (foto) a avut o revenire, și a salvat o minge de set. A egalat la 5, și a reușit break-ul la zero. A urmat la serviciu iar evoluția ei a fost mai mult decât concludentă. În cele din urmă a închis setul și meciulș cu 7-5.

About Author