Categories Fotbal

Nu au gestionat eficient omul in plus pe teren

csc sanÎn cursul după-amiezii de miercuri 11 septembrie, terenul de fotbal de la Sântion s-a dovedit a fi neîncăpător pentru iubitorii sportului rege care au participat la un joc extrem de disputat.

CSC Sânmartin a părăsit cu fruntea sus Cupa României, fiind eliminați de U Cluj-Napovca, echipă care activează într-un eșalon superior cu scorul de 2-1 (1-1).

Din păcate pentru ei, bihorenii cu un om în plus jumătate de oră, au ratat o șansă uriașă să elimine un adversar abordabil și să joace în dauna unui adversar din Liga 1.

Meciul a început în nota de dominare a oaspeților care pur și simplu au pus stăpânire pe mijlocul terenului, pe fondul unei evoluții fricoase și lipsită de valențe tehnice a organizatorilor. Din păcate pentru ei, deși Călin Cheregi i-a avertizat, bihorenii i-au respectat mult prea mult pe adversari ceea ce le-a creat o ușoară stare de confort clujenilor.

Aceștia au deschis scorul în urma unei faze fixe, corner de pa stânga, Florescu cu capul din mijlocul careului a pus mingea în viclul din dreapta lui Barabaș (0-1).

Jocul se echilibrează, clujenii în continuare stau mult mai bine fizic și câștigă tot mai multe dueluri.

CSC Sânmartin nu are creativitate în terenul advers, ceea ce face ca exprimarea să lase de dorit.

În urma unui corner executat perfect de Sorian, Florin Pop deaviază cu capul în plas (1-1). Era minutul 25. Elevii lui Călin Cheregi prind curaj, încep să fie mult mai inteligenti, nu mai pierd ușor duelurile unu la unu, iar meciul este plăcut și are ritm.

Până la pauză, ambele echipe nu mai forțează pe atac.

Începe partea a doua, Sorian superb de la mare distanță șutează, mingea lovește transversala. Vine lovitura pentru clujeni, Rafa Miranda vede al doilea cartoșan galben mult prea ușor și implicit pe cel roșu. Era minutul 60.

Unul dintre asistenți ridică total eronat fanionul la o fază de gol a gazdelor în timp ce la cealaltă poartă, Barabaș iese greșit, Alexandru Pop reia cu capul spre poarta goală, un fundaș cu un ultim efort respinge în lateral.

Apar schimbări importante, Goga își face apariția iar acest aspect dă o altă constanță jocului clujenilor. Cea mai mare situație de gol este irosită de Sergiu Pop, care scăpat din marcaj, șutează de la marginea careului, balonul lovind bara!!! Aici s-a jucat practic soarta jocului. Când toată lumea se pregătea de prelungiri, Taub urmărește o centrare pe bara a doua și cu un ultim efort înscrie pe lâgă portarul advers (1-2). Era minutul 90.

Finalul aduce echipa bihoreană aruncând mingile în atac fără orizont. Meci extrem de plăcut văzut de afară, dar extrem de intens pentru cele două formații, multe dueluri puternice pentru balon. Clujenii au fost însoțițila Sântion de o frumoasă galerie care și-a încurajat favoriții, până la un moment dat când șia-u pierdut răbdarea și au început să-iapostrofeze. Și după fluierul final au fost foarte vehemenți la adresa lor.

O serie de mușițe venite practic de nicăieri au creat o stare de discomfort pentru spectatori care au fost nevoiți se apeleze la diferite tertipuri pentru a scăpa de ele.

CSC Sânmartin: Barabaş – Fl. Pop, Nogo (Arsene 57′), Pintea, Lupşe – Habakuk – Sorian (cpt.), Andraş (Vancea 52′), Tiponuţ, Ban (Sabadaş 81′) – Sg. Pop
Antrenor: Călin Cheregi

”U” Cluj: Tordai – Inacio (Goga 49′), Kay, Art. Crăciun, Taub – G. Florescu (cpt.), Dican – R. Takacs, Rafa Miranda, Nic. Pîrvulescu – Al. Pop
Antrenor: Adrian Falub

About Author