Categories Baschet

Declaratii dupa esecul din Ungaria

camCSM CSU Oradea a fost învinsă de Falco Szombathely, scor 71-62, în prima manșă din turul inaugural al preliminariilor Basketball Champions League – ediția 2019/20. Partida a avut loc în Ungaria.

La finalul jocului a avut loc conferința de presă. În cadrul acesteia, antrenorul principal și principalul marcator al echipei orădene au participat la aceasta.

Cristian Achim, antrenor CSM CSU Oradea:

“Felicit echipa gazdă. A jucat bine și a făcut-o cu inima. A meritat să câștige acest meci. Imi e foarte clar acest lucru. Ca să fiu sincer, Falco merita să câștige acest meci la diferență mai mare. Au luptat, au alergat, au pus presiune. Au jucat așa cum trebuie jucat un astfel de meci. Lucru pe care nu îl pot spune despre echipa mea.

Din punctul meu de vedere, a fost un meci oribil pentru noi. În special în atac. Să spunem, într-un mod elegant, că am avut o zi modestă. Cu totul altă abordare voi avea însă, nu la fel de elegantă, în vestiar.

Consider că suntem norocoși. Am jucat așa cum trebuie doar în sfertul 4. Atunci când am avut alt nivel de intensitate, superior celui cu care Falco a jucat. Asta am făcut doar în sfertul 4. De altfel în acest sfert am reușit să înjumătățim deficitul. Am început meciul bine, dar în sferturile 2 și 3 nu mi-am recunoscut echipa. Am jucat sub orice critică.

Calificarea se joacă și e la îndemâna ambelor echipe. Desigur, după acest prim joc Falco a arătat că merită să meargă mai departe. Sper ca în retur să arătăm că și noi merităm să ne calificăm”

Dragan Zekovic, pivot CSM CSU Oradea:

“Felicit Falco pentru victorie. A fost echipa mai bună în acest meci. Am jucat bine doar în primul și ultimul sfert. Adversarii noștri au fost mai agresivi. În sfertul 2 am marcat 6 puncte și am înscris două puncte în primele opt minute ale acestei secvențe. De asemenea, au avut două coșuri de trei puncte în acest meci. Cred că aceste lucruri spun totul despre prestația noastră. Sper că în meciul următor să arătăm că putem fi mai buni decât atât.

Deși nu am avut o prestație de care să fim mândri, calificarea se joacă. Avem un deficit de 9 puncte și e limpede că suntem în cărți, dar avem nevoie de o altă prestație.”

About Author