Categories Alte sporturi

Sambata, editia inaugurala a Cross Games la Oradea

Sâmbătă 21 septembrie, sala de cross fit a Dynamic Stadion de pe strada Alexandru Vaida Voievod numărul 18 din Oradea va organiza ediția inaugurală a Cross Games. Practic este un concurs de cross training, pe două categorii, și anume începători și avansați, fete și băieți.

Întrecerea este organizată de Răzvan Giura și Ionuț Filimon (foto), angajați în buna desfășurare a multiplelor evenimente sportive organizate de Dynamic Studio.

Așadar concurenți din Timișoara, Arad, Satu Mare, Cluj sau Sibiu se vor întrece sâmbătă la Oradea începând cu ora 10. Municipiul de pe Crișul Repede va fi reprezentat de o serie de sportivi, printre care judoka Radu Valentin legitimat la CSM Oradea sau Raul Marcu, cunoscut practicant al cross fit-ului, dar care va fi arbitru.

La ediția inaugurală, organizatorii au decis ca întrecerea efectiv să aibă loc în interior pentru ca pe viitor aceasta să fie desfăpșurată în aer liber. Cu alte cuvinte va fi o competiție de izometrie, anduranță, forță în regim de viteză sau exerciții anaerobe. Ca și o dorință principală a organizatorilor este faptul ca toți conrenții să fie mulțumiți de condițiile organizatorice și de modalitatea de desfășurare a întrecerii.

Bugetul total de premii din parte organizatorilor alături de sponsori va fi undeva în jurul cifrei de 5 000 ron, primul într-un clasament final al fiecărei categorii urmând a fi premiat și financiar.

Toți concurenții vor beneficia de unele atenții special pregătite pentru aceștia, iar se preconizează și o serie de premii surpriză. Accesul în sală pe toată durata concursului va fi graturi pentru susținători, în limita locurilor disponibile.

Dynamic Stadio este implicată de cinci ani în mai multe activități sportive dar și de recuperare pe viitor acând unele planuri de extindere a activității și în alte domenii.

About Author