Categories Polo

Un singur sfert la nivelul adversarului

poloEchipa de polo CSM Oradea a încheiat aventura în LEN Champions League – ediția 2019/20. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost învinsă de CN Terrassa, în manșa a 2-a din turul al 3-lea preliminar al competiției. Rezultatul final a fost de 5-6. Din păcate pentru ei orădenii au avut o evoluție modestă, intrând în bazin mult prea timorați fără însă a încerca să forțeze din primele minute calificarea. Mai mult o serie de greșeli individuale au făcut ca evoluția lor să fie una ștearsă la toate capitolele. Abia în sfertul al treilea au arătat cât de cât a echipă, pentru ca în ultimul sfert să se stingă încet dar sigur.

Spaniolii au marcat singurul gol al primei reprize, după care s-au desprins la 2-0 în debutul sferrtului 2. CSM-ul a reacționat prin dubla lui Vlad Dragomirescu, însă Terrassa a terminat prima jumătate a partidei în avantaj, scor 3-2.

Oaspeții s-au desprins la 4-2, după care CSM Oradea a marcat de trei ori consecutiv. Acest lucru s-a consemnat într-un interval de două minute prin acțiunile concretizate de Alex Popoviciu, Bogdan Remeș și Yusuke Inaba. Astfel, cu opt minute înainte de final scorul era de 5-4 în favoarea CSM-ului.

CSM Oradea nu a mai găsit soluții în atac, irosind câteva situații favorabile. Terrassa a profitat și a întors situația pe tabela de marcaj impunându-se la limită.

Reamintim că în tur, în Spania, CN Terrassa a învins cu scorul de 10-7. Astfel, ibericii au câștigat dubla cu scorul general de 16-12 și s-au calificat în grupele LEN Champions League

Aventura continentală a CSM-ului continuă în sferturile de finală ale LEN EuroCup – ediția 2019/20.

About Author