Categories Handbal

FENOMENAL, ROMÂNCELE TREC DE UNGARIA… NEAGU, NEAGU, SI DIN NOU NEAGU!!!

România și Ungaria au fost învinse de Spania și Muntenegru, iar acum speră să prindă pe ultima sută de metri calificarea în Grupele Principale

Am putut auzi și strigătul de luptă al unguroaicelor

Sunt intonate cele două imnuri: se poate citi multă determinare pe fețele fetelor noastre. Să sperăm că va fi o zi bună pentru handbalul românesc…

România are o singură variantă: victoria pentru calificare. Ungaria are și remiza tot de partea ei. Și în cele din urmă a venit, 28-27!!! Senzațional.
Ungaria este mare favorită la victorie, cotele vorbind clar despre acest lucru: Ungaria – 1.42, România – 3.80

Învingătoarea merge în Grupele Principale ale CM de handbal feminin, învinsa părăsește competiția prematur. România și Ungaria se află în fața unui meci de totul sau nimic.
Din păcate meciul l-am început de la 0-5, româncele nu au marcat timp de opt minute niciun gol. Se tot aștepta o minune de la Neagu. Dar aceasta nu venea.
Pintea sau Perianu sunt extrem de modeste, iar în apărare nu contăm deloc. Polocoșer, face două eliminări consecutive, iar echipa are numai de pierdiut.
La pauză, maghiarele au un avans convingător 16-10. Asta după o primă repriză modestă a tricolorelor.
Partea a doua începe în nota de echilibru din păcate ratăm exasperant de mult. De pe bancă nu vine nimic nou, iar poarta nu ne ajută deloc.
Româncele sunt dominate de maghiare mult mai omogene.
După reușita lui Neagu de la șapte metri, România vine în spatele maghiarelor la două goluri.

Ne primpim și pierdem posesia. În continuare se joacă, aven două jucptoare eliminate, maghiarele au trei goluri avans (20-17).

Jucătoarele nostre aleargă după egalare, care nu vine. Maghiarele pun din nou trei goluri pe tabelă, și timpul trece în favoarea lor.
Trăim doar din aruncrile de la șapte metri transformate de Neagu!!!
Pentru a avea șanse, trebuie să ridicăm nivelul apărării. Victoria e singura care ne califică.
Dedu nu prinde nicio minge. Incredibil… Iuganu înscrie, mai avem de recuperat un singur gol.
Primim gol, dar marcăm în superioritate numerică de pe extremă. Iuganu egalează… după 59 de minute jucate.
Mai sunt de jucat 65 secunde, timp de odihnă solicitat de maghiare, care au posesia.
Avem atacul, timp de odihnă solicitat de România!!! Dacă înscriem, mergem mai departe. 25 secunde la dispoziție. Avem 7 metri și Neagu înscrie, ÎNSCRIE, ROMÂNIA SE CALIFICĂ MAI DEPARTE!!!

About Author