Categories Handbal

Cristian Neagu nemultumita de locul 12 obtinut de nationala

România și-a încheiat aventura la CM de handbal feminin din Japonia, fetele lui Tomas Ryde terminând pe locul 12 întrecerea. Cristina Neagu, liderul din teren al naționalei noastre, a avut un mesaj pe contul personal de Facebook: „Locul 12 nu ne onorează. Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atât s-a putut de această dată”.

„Pentru noi, Campionatul Mondial s-a terminat ieri. Locul 12 nu ne onorează, dar avem o echipă tânără şi neexperimentată, iar multe dintre fete si-au facut debutul la un astfel de turneu final. Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atât s-a putut de această dată.

Suntem calificate la turneul preolimpic din luna martie datorită locului 4 de la Campionatul European de anul trecut, pe care tot NOI l-am obţinut. Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, si am încredere că această experienţă ne va face mai puternice.

Mulţumiri speciale celor care au călătorit până în Japonia pentru a fi alături de noi, dar mai ales pentru că după înfrângeri au strigat şi mai tare “Hai România”!” – Cristina Neagu, pe contul personal de Facebook.

Ce a reușit România la acest CM:

România – Spania 16-31
România – Senegal 29-24
România – Kazahstan 22-20
România – Muntenegru 26-27
România – Ungaria 28-27
România – Rusia 18-27
România – Suedia 22-34
România – Japonia 20-37

About Author