Categories Fotbal

Ioan Hora a ales sa joace pentru Gaz Metan Medias

Oficialii clubului Gaz Metan Mediaș au ținut să facă anumite precizări despre transferul lui Ioan Hora, după ce mai multe informații ”explozive” au apărut în presă.

Clubul Gaz Metan Mediaș a oferit precizări legate de transferul lui Ioan Hora, anunțând că fostul atacant de la FCSB nu va încasa un salariu mai mare decât restul lotului, așa cum s-a vehiculat în presă, relatează Mediafax. De asemenea, formația medieșeană a precizat că Hora nu a primit bani la semnătură, însă el are prevăzute în contract bonusuri de performanță.

„Am considerat întotodeauna că rolul mass-media este de a informa corect, pornind de la informații clare și nu a de specula, sau de a construi materiale de presă pe baza unor informații fără niciun fel de bază reală. Datorită speculațiilor, pentru că nu pot fi numite altfel, care au apărut în mass-media cu privire la condițiile financiare în care s-a făcut transferul lui Ioan Hora la Gaz Metan, este de datoria noastră să venim cu o serie de precizări.

Contractul semnat de Ioan Hora este unul confidențial, dar salariul cu care acesta va fi remunerat pentru munca sa nu este peste cel mai mare din cadrul grupului și se încadrează în plafonul salarial stabilit. Jucătorul nu a primit niciun ban la semnătură. Ca și ceilalalți fotbaliști, acesta are prevăzut în contract bonusuri de performanță. Ioan Hora a semnat pe următoarele șase luni, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an. Acesta a venit cu sufletul deschis la Gaz Metan deoarece crede în proiectul nostru, are o relație foarte bună cu antrenorul Edi Iordănescu și dorește să intre cu echipa în play-off”, se arată în comunicatul emis de club, luni.

Hora, de la FCSB la Gaz Metan

Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat, duminică, transferul atacantului Ioan Hora (31 de ani), care a evoluat în anul 2019 la FCSB. Hora a semnat un contract valabil pentru următoarele şase luni, având posibilitatea de a şi-l prelungi pentru sezonul următor.

Ioan Hora a evoluat ultima oară la FCSB, club la care a sosit în ianuarie 2019. El a jucat în 29 de partide, reuşind opt goluri. În această iarnă, vicecampioana a decis să renunţe la serviciile sale. De-a lungul carierei, atacantul format la LPS Bihorul Oradea, antrenor Lucian Stance, a mai fost legitimat la cluburile UTA Arad, Gloria Bistriţa, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş, Pandurii Tg. Jiu, Konyaspor, Akhisarspor, Elazigspor şi FCSB.

Transferul lui Ioan Hora este primul anunţat de Gaz Metan Mediaş în această iarnă. Echipa condusă de Edward Iordănescu se află pe locul cinci în Liga 1, după 22 de etape, cu 36 de puncte.

About Author