Categories Tenis

Irina Bara a primit convocarea pentru disputa cu Rusia

A fost anunțată echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Rusia, din zilele de 7 și 8 februarie, de la Cluj.

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a nominalizat următoarele jucătoare pentru întâlnirea cu Rusia din Grupa Mondială a Fed Cup: Ana Bogdan (98 WTA), Irina Bara (160 WTA), Gabriela Ruse (183 WTA), Raluca Olaru (48 WTA la dublu) şi Jaqueline Cristian (209 WTA).

Meciul cu Rusia se va disputa în zilele de 7 şi 8 Februarie 2020, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, şi contează pentru calificarea la turneul final al Fed Cup de la Budapesta, din 14-19 Aprilie 2020.

”O să fie un meci foarte greu si din păcate nu am putut să aducem la lot cele mai bune jucătoare. Pentru mine este o dezamăgire că nu avem cea mai bună echipă, dar trebuie să înţelegem că tenisul este în primul rând un sport individual, iar jucătoarele trebuie să-şi vadă de propriile interese, să-şi vadă de carieră şi să se menajzeze. Pe de altă parte, avem acum un schimb de generaţii, pe care poate că îl făceam peste câţiva ani, şi mă bucur că o să putem testa o echipă mai tânără cu jucătoare care au deja experienţă internaţională şi este momentul să arate ce pot la echipa naţională”, a declarat Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei noastre.

About Author