Șerban Sere: Stati în casă, aveți grijă de igiena personală!!!

Trăim vremuri cu adevărat unice… Nu o spun eu, o spune o lume-nîntreagă. Și în toate domeniile de activitate, medical, social, politic, economic. Și binențeles nici sportul nu putea face excepție.
Mă refer la sport pentru că acesta e domeniul meu de activitate.
Niciodată, dar absolut niciodată, poate doar în timpul celui de-al doilea război mondial, nu s-a oprit practic în loc, sportul pe planetă. Cu unele mici excepții.
Probabil că și în urmă cu 75 ani, se făcea sport înt-o parte a globului care nu era marcată de război.
Nu vreau să mai folosesc acest cuvânt groaznic, dar în aceste vremuri suntem într-o dispută pe viață și pe moarte cu ceva… invizibil.
E tragic pentru cei care nu înțeleg dimensiunea unui dezastru la nivel global!!! Probabil că în perioada următoare se vor convinge, probabil… Dar mai bine nu. Vreau să transmit doar un mesaj, sunt un simplu mesager: Nu știu la ce vă gândiți!!! E cazul să fim responsabili cu toții.
Într-o perioadă tristă, despre care nu vei putea vorbi vreodată pozitiv, am luat legătura telefonic cu Șerban Sere, președintele CSM-ului din Oradea. Cel mai important om din sportul bihorean, și vocea celui care dă practic ora exact în sport. Am insistat pentru un mesaj. Unul care trebuie auzit de toți susținătorii, iubitorii și practicanților sportului, amatori sau profesionist, individual sau de echipă. Indiferent. Pentru toți de fapt.
“Stați în casă și aveți grijă de igiena personală. Totul dar absolut totul depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi“ avea să spună acesta.
Cine nu-l cunoaște personal trebuie să știe că în general nu dă sfaturi la nimeni. Și nu caută mereu să fie în prim plan.
În aceste clipe dificile, e indicat să transmită mesaje care trebuiesc înțelese. Fraților, nu e de glumă, viața se poate schimba radical de la o zi la asta petru oricare dintre noi. Poate a venit timpul să mergem mai departe cu fruntea sus și cu un psihic pozitiv, dar să respectăm regulile. Fiecare dintre noi, absolut oricare, poate schimba viața celor dragi. Timpul poate fi aliatul nostru, doar îna numite condiții…

About Author