Categories Fotbal

Jurgen Klopp: Am început să plâng imediat

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că a fost emoționat de imaginile cu staff-ul medical britanic care a cântat You’ll Never Walk Alone.
Antrenorul lui Liverpool a oferit primul său interviu de când a fost suspendat sezonul din Premier League pe 13 martie și a declarat că orice probleme ar putea avea el – precum incertitudinea privind reluarea sezonului – sunt ”rușinoase” față de această criză globală.

Klopp a lăudat staff-ul medical din Marea Britanie, cei care se supun unor riscuri extraordinare pentru a-i trata pe cei bolnavi, mulți dintre ei cântând imnul lui Liverpool fiind la datorie.

Klopp a afirmat: ”Este extraordinar. Ieri am primit un videoclip în care mai mulți oameni din zona terapiei intesive au început să cânte imnul și am început să plâng imediat. Este incredibil. Ne-au demonstreat că ei nu doar lucrează, ci au un moral extraordinar”.

Jurgen Klopp
”Sunt obișnuți să ajute alte persoane, trebuie să începem să ne obișnuim pentru că de obicei avem propriile probleme. Dar e job-ul lor, fac asta zilnic. Ei se pun în pericol ca să îi ajute pe alții, așa că îi admir și îi apreciez”, a completat el.

Klopp insistă că atmosfera este bună în lotul lui Liverpool. El s-a uitat la trilogia Taken din nou și a încercat să îl imite pe Alex Oxlade-Chamberlain, cel care a postat un videoclip cu el dansând acasă: ”N-a fost așa de rău pe cât ai crede”

”În momentul în care trecem printr-o perioadă de acest tip nu este imposibil de văzut că în viitor va fi un moment în care ne vom uita înapoi ușurați. Pentru că aceasta este soluția – să fim disciplinați, să lucrăm împreună și să avem grijă unii de alții”, a declarat germanul.

About Author