Categories Polo

Trei orădeni convocați la lotul național de polo

Trei jucători de la CSM Oradea au fost convocați la echipa națională de polo pe apă a României pentru un cantonament de pregătire programat a se desfășura în perioada 30 august – 13 septembrie anul curent. Acesta va avea loc la Izvorani.

Cei trei jucători de la CSM sunt Silvian Colodrovschi, Nichita Ilisie (foto) și Vlad Georgescu. În total au fost convocați 23 de jucători.

Ceilalți jucători convocați sunt Șerban Abrudan, Tudor Popescu, Robert Gergelyfi (Corona Brașov), David Bota, Andrei Neamțu, Andrei Drăghici, Matei Luțescu (Dinamo București), Marius Țic, Levente Vancsik, Nicolae Oanță, Vlad Dragomirescu, Alexandru Ghiban, Andrei Prioteasa, Victor Antipa, Tudor Fulea, Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe, Alexandru Vătrai și Francesco Iudean (Steaua București), respectiv Răzvan Rath (Triumf București).

În convocator se precizează că toți sportivii și colectivul tehnic vor efectua testul COVID-19 în data de 28 august.

Aceasta va fi prima din seria de acțiuni destinate echipei naționale de polo pe apă masculin a României. Ea va participa la turneul preolimpic, programat a se desfășura la Rotterdam, Olanda. Pe parcursul sezonului 2020/21 vor avea loc și alte astfel de acțiuni.

About Author