Categories Fotbal

SuperCupa Europei merge la Munchen

Disputa dintre Bayern Munchen – Sevilla a început joi, 24 septembrie și s-a terminat vineri 25 septembie, în cadrul Supercupei Europei, pe stadionul Ferenc Puskas din Budapesta. Bayern Munchen a fost din nou câştigătoarea trofeului cu scorul de 2-1 după prelungiri, asta după ce a reușit să se impună și în Champions League din sezonul trecut, iar Sevilla s-a impus pentru a şasea oară în Europa League.

Bayern Munchen a început noua ediţie de campionat fără a solicita federaţiei germane amânarea primei etape pe motiv că jucătorii au avut vacanţa scurtată ca urmare a participării în august la Final 8-ul Champions League la Lisabona. Bavarezii au început ca un taifun, măturând acasă cu Schalke 04 cu norma de acum cunoscută de goluri, opt, la fel ca în sfertul de finală cu Barcelona, doar că acum nu au primit gol.

Sevilla încă nu a intrat în campionat, andaluzii, alături de Barcelona şi Atletico Madrid, fiind programaţi să ia startul abia de la a treia etapă, în acest weekend. A jucat doar meciuri de pregătire, fără a avea un joc oficial în picioare din 21 august, când a câştigat cu 3-2 finala Europa League în faţa lui Inter. Așadar, în cele din urmă, bavarezii s-au impus din nou și au câștigat tot ce se poate în acest sezon.

About Author