Categories Baschet

Debutul întrecerilor oficiale de baschet, amânate

Federația Română de Baschet a transmis un comunicat oficial prin intermediul căruia anunță echipele participante la Cupa României Baschet Masculin – ediția 2020/21 că turneele de calificare programate în perioada 17-22 octombrie se suspendă.

Redăm comunicatul emis de amintitul for:

Sedinta Consiliului Director al Federatiei Romane de Baschet convocata de presedintele Horia Paun in regim de urgenta pentru data de 15.10.2020 s-a desfasurat in sistem de videoconferinta, cu prezenta a 13 membri ai Consiliului Director. In calitate de invitat a participat la sedinta Consiliului Director si juristul FRB, dl. Doru Toma.

In cadrul sedintei Consiliului Director din 15.10.2020 au fost aprobate si consemnate in procesul verbal urmatoarele decizii:

Din motive de siguranta sanitar-epidemiologica si din cauza situatiei existente deja in randul echipelor inscrise in CRM, dar mai ales a focarelor COVID-19, se propune suspendarea desfasurarii celor 3 turnee preliminare din CRM, din 17-22.10.2020, pentru o perioada nedeterminata.
Se aproba cu unanimitate de voturi.
Totodata, se propune ca toate cheltuielile comune avansate de organizatori pentru desfasurarea celor 3 turnee preliminare CRM vor fi retinute din taxa de participare platita la FRB de echipele inscrise.
Se aproba cu unanimitate de voturi. Într-o altă ordine de idei pe această cale informăm faptul că un membru al personalului sportiv de la CSM CSU Oradea a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Este vorba despre un jucător al echipei. Invocând protecția datelor personale nu vom dezvălui numele persoanei, însă putem să menționăm că aceasta prezintă simptome ușoare în acest moment.

About Author