Au țintit bine pentru debutul de an calendaristic

În perioada 21-24.01.2021 au avut parte concursurile de tir sportiv Etapa I de aer comprimat si Memorial”Ioan Stanescu”, competitii desfasurate la Sala Polivalenta a Universitatii din Oradea avand inscrise la start cluburile: ASA Steaua, CSS Triumf, CS Dinamo, CSM Arad, CSM Brasov, CTS Tunari, CSU Cluj si CSU Oradea.

La aceste competitii s-au realizat 3 recorduri nationale: la probele de pusca seniori, pistol senioare si pistol juniori, fapt ce demonstreaza ca sportivii oaspeti de la diferitele cluburi din tara, s-au simtit bine in Oradea.

Lotul reprezentativ al CSU Oradea a participat la aceste competitii atat la probele de pusca cat si la cele de pistol toate categoriile de varsta, ocazie cu care o parte dintre sportivii gazda si-au realizat recorduri personale. Evolutii merituorii la aceste competitii le-au avut Stoie Cristina, Pop Andreea, Bucsias Levente,Toader Annalisa, Mangra Vivianne, Lezeu Alexia si nu in ultimul rand mezinul clubului gazda Maghiar Tudor care si-a facut debutul.
Aceste competitii au fost un prilej bun de pregatire pentru Campionatele nationale de AC categoriile S-ri si J-ri, competitii care urmeaza sa se desfasoare in perioada 31 ianuarie- 7 februarie la Bucuresti.

P.s. Etapa si Memorialul au fost marcate de prezența fostului campion olimpic, Alin Moldoveanu – Dinamo, dar și a recordmanului mondial, Sidi Peter, legitimat la Steaua București.

About Author