Categories Volei

Trei din trei, pentru voleibalistele orădence

Timp de mai multe zile, echipa de volei feminin CSU Oradea a participat la prima competiție în acest an, returul Campionatului Național de Volei – Divizia A2 feminin.

Vorbim despre primele jocuri oficiale ale unei secții care an de an aadus satisfacție în Oradea, reușind chiar pe teren în urma unui baraj să promoveze în primul eșalon valoric al țării.

Din păcate, sursele de finanțare au fost limitate iar acest proiect a fost deocamdată amânat. Revenind la echipă, la capitolul sosiri: Nistor–Popovici Rossana și Ioniță Alexandra de la CSS Lugoj, Bonda Roxana de la CSS Cluj, Bikfalvi Alexandra și Goia Talida de la LPS Bihorul Oradea, se numără printre noutățile din lotul bihorencelor.
La acestea se adaugă junioarele Nagy Nora, de la Viitorul Borș, Porumb Diana și Szabo-Alexi Daria de la LPS Bihorul Oradea, ce întregesc lotul format din studente la diferite programe de studii la Universitatea din Oradea. Facultatea de Geografie și Turism dă cele mai multe jucătoare, urmată de Facultatea de Medicină și Farmacie.

Iar Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe Socio-Umane au câte o reprezentantă.
În teren studentele vor fi conduse de “căpitanul” Iulia Fîcă, cea mai experimentată dintre jucătoarele orădene, ce este și antrenoare la Viitorul Borș.
Iată rezultatele complete:
CSM Sighet – CSU Oradea 0-3
CSU Oradea – CSM Timișoara 3-0
CSU Oradea – Politehnica Timișoara 3-2

About Author