Categories Volei

Dezamăgire totală, le lipsește constanța în rezultate

Sala Sporturilor “Ion Constantinescu” din Craiova a gazduit sambata si duminica al doilea turneu din cadrul returului Campionatului National de Volei Divizia A2

Daca la turneul precedent studentele au obtinut 3 victorii, din pacate, de acesta data nu au reusit sa repete evolutiile bune si au pierdut ambele jocuri disputate cu echipele din fruntea clasamentului.

În prima partida in care au intalnit echipa ACS Volei Cristina Pirv Turda, după ce au pierdut primele doua seturi voleibalistele oradene au revenit si au castigat setul 3 in prelungiri cu scorul de 26-24. Insa, in setul 4 au cedat din nou si nu au reusit sa impinga meciul in decisiv si au pierdut partida cu scorul de 3-1.

In cea de a a doua partida in care au intalnit echipa gazda SCMU Craiova, doar in primul set situatia a fost echilibrata, dupa egalitatea consemnata de 18-18, gazdele au fost mai exacte s-au desprins pe finalul setului.

Mariana Szabo-Alexi (antrenor) “Evolutia noastra nu a fost la nivelul asteptarilor, chiar daca in unele momente am aratat ca suntem capabili sa jucam la un nivel ridicat. Din pacate nu am reusit sa ne impunem jocul efectuand o serie de greseli individuale si colective, atat in atac cat si in aparare. Spre deosebire de alte jocuri, serviciul nu a mai fost la fel de eficient, iar in aparare foarte multe greseli la preluarea din serviciu. Speram sa trecem peste acest moment si sa invatam din greseli, iar in jocurile urmatoare sa jucam mult mai bine.”
Echipa CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Maxim Andreea, Haidu Roxana, Adamcsik Henriette, Blaj Giulia, Pura Madalina, Breban Alexandra, Chis Flavia, Telian Diana, Nistor-Popovici Rossana, Bonda Roxana, Ionita Andreea, Grosu Andreea, Bikfalvi Alexandra, antrenori – Szabo-Alexi Mariana si Paul

Rezultate complete:
Sambata 13.02.2021
CSU Oradea – ACS Volei Cristina Pirv Turda 1-3
SCMU Craiova – CSM Sighet 3-0
Duminica 14.02.2021
CSM Sighet – ACS Volei Cristina Pirv Turda 1-3
SCMU Craiova – CSU Oradea 3-0

Pentru a se califica la turneul semi-final, in playoff-ul din faza urmatoare echipa CSU Oradea va evolua impotriva echipei CSM Sighet, ambele jocuri se vor disputa in aceeasi locatie, la o data ce va fi stabilita in curand.

About Author