Categories Baschet

Evoluție jenantă la debutul în Cupa României!!!

În cursul serii de vineri 24 septembrie, echipa de baschet masculin, CSM U Oradea a debutat în noua ediție a Cupei României. Bihorenii au jucat în manșa tur în deplasare la Craiova, pe terenul celor de la SCM. din localitate. Surprinzător, gruparea bihoreană, cea care este vicecampioana României în exercițiu a cedat în cele din urmă cu scorul de 79-64. Incredibil, au primit aproape 80 de puncte la primul meci oficial, ceea ce nu s-a întâmplat în niciun debut de sezon din ultimii ani.

La prima evoluție într-o partidă oficială, Nicolescu & co. au dezamăgit profund. Probabil că nou veniții încă au nevoie de o perioadă mai lungă de acomodare, dar un eșec rămâne un eșec, ceea ce este dificil de digerat în condițiile în care Oradea are mereu aceleași obiective și anume Cupa și Campionatul. Cu siguranță că vor dori calificarea în meciul retur care va avea loc marți 28 septembrie la Oradea.

Una peste alta este absolut de neaaceptat ca în condițiile în care faci investiții an de an să nu fii în stare să alcătuiești o echipă competitită încă de la prima partidă. Dacă mai ții cont că vor avea o sală nouă la dispoziție, mult mai mare, chibiții care afirmă că nu o vor umple la nicio activitate sportivă, sunt tot mai aproape de adevăr. Iar centestatarii care abia așteaptă un eșec pentru a vorbi negativ de club, sunt din nou cei mai fericiți. Orice scuză inventată de staff sau conducere este jenantă.

About Author