Categories Baschet

Victorie fără strălucire

CSM U Oradea avea de recuperat un deficit de 15 puncte pentru a spera la calificarea în faza următoare a Cupei României. Oradenii aveau să treacă în cele din urmă de SCM U Craiova, cu scorul de. 67-58. Din păcate diferența a fost insuficientă pentru calificare. O dezamăgire extrem de mare entru iubitorii baschetului din Oradea, obișnuiți cu performanța și care se pare că vor trebui să învețe să accepte că Oradea etse momente mai slabe în fiecare debut de sezon.

Disputa a fost una extrem de intensă, gazdele au făcut o mare ridipă de efort, dar nu au știut gestiona unele momente pozitive.

Din nou punctul slab al echipei a fost apărarea, au primit mult prea ușor unele coșuri de la distanță, aici făcându-se diferența. Echimbru a fost cuvântul potrivit pentru primele zece minute, absența lui Fometescu din tabăra organizatorilor obligându-i pe aceștia să apele minute bune la Vescan sau Baciu. Românii Craiovei Țibîrnă sau Gavriloaia sunt mult mai utili, iar oltenii stau mereu aproape pe tabelă.

Nou venitul Gavrilovic se descurcă bine la organizatori, în timp ce Richard suferă o ușoară accidentare. Abia după pauză, Oradea începe să forțeze mai mult, Nicolescu ratează singur cu panoul, după aceea se revanșează printr-un sleam-dunk de toată frumusețea. Oradea recuperează deficitul după reușita lui Gavrilovic, Craiova renine în meci de la linia de libere.

Marinău își arată limitele într-un moment important, Franklin jr. de la distanță scutură plasa. Bickauskis nu arată ca și un coordonator pentru o echipă cu pretenții, iar Craiova reduce din diferență. Roș-albaștrii nu reușesc să mențină un ritm în care să sufoce adversarul, iar scorul din nou se strânge. Baciu este din nou veriga slabă, este chemat pe bancă după un gest necugetat. Bickauskis singur, singurel se grpăbește și ratează,la celălalt panou, Criaova înscrie. Timp de odihnă solicitat de bihoreni. Meciul degenerează, Green este penalizat pe bună dreptate cu fault antisportiv, iar calificarea era deja decisă. Holt este accidentat și el și părăsește terenul. Markovic cu panoul scutură plasa, rotația vizitatorilor este mai eficientă. Craiova duce fiecare atac la limita timpului regulamentar, Markovic este faultat și ajunge la linia de libere. Nicolescu faultează total aiurea într-un moment în care echipa bihoreană era în avantaj. Nu mai contează, finalul etse gestionat foarte bine de oaspeți care se califică meritat.

About Author