Categories Polo

Început bun de sezon pentru polo-ul bihorean

CSM Oradea a învins Rapid București, scor 10-4, într-un meci contând pentru prima etapă din Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2021/22. Confruntarea a avut loc joi (30.09), la București. Scorul pe reprize: 1-2, 5-0, 3-0, 1-2.

Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a înscris primul gol al partidei, dar Rapid a reacționat și a înscris de două ori consecutiv. De altfel, la prima pauză scorul era de 2-1 în favoarea feroviarilor.

Lucrurile s-au schimbat începând cu secvența a 2-a. CSM Oradea a înscris opt goluri în succesiune și s-a desprins decisiv pe tabela de marcaj. Feroviarii au câștigat ultimul act cu 2-1.

Marcatorii echipei: Mateja Asanovic și Nichita Ilisie – 2 goluri fiecare, Viktor Kovats, Istvan Szabo, Alex Popoviciu, Silvian Colodrovschi, Ramiro Geoergescu și Ferenc Czenk au marcat câte un gol fiecare.

Aceasta este a 3-a victorie pentru CSM Oradea după dublul succes repurtat asupra lui Triumf București. Acesta contează pentru etapa a 3-a și s-a desfășurat în devans.

Vineri (01.10), cu începere de la ora 13:00, CSM Oradea dispută al 2-lea meci în compania lui Rapid București.

About Author