Categories Handbal

Un bun antrenament cu public pentru orădeni

CSM Oradea a repurtat cel mai categoric succes din istoria recentă a echipei de handbal. Formația antrenată de către George Tăutu a surclasat AHC Drobeta Turneu Severin cu scorul de 51-18 într-un meci din cadrul etapei a 4-a în Seria C a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2021/22.

Partida a fost controlată în totalitate de orădeni. Aceștia s-au desprins devreme și au construit un avantaj major după câteva minute de joc. La jumătatea partidei scorul era de 26-7. Repriza secundă s-a desfășura sub aceleași auspicii, CSM-ul găsind soluții de a mări ecartul la peste 30 de goluri.

Marcatorii CSM Oradea au fost: Sfârlea – 13 goluri, Huțanu – 8 goluri, Breban – 7 goluri, Băban – 6 goluri, Oargă – 4 goluri, Munteanu, Radu – câte 3 goluri, Szasz, Mateaș – câte 2 goluri, Szabo, Mlinarcsik, Mledenciu – câte 1 gol fiecare. Principalii realizatori ai oaspeților au fost Roaua și Vărzaru cu câte patru goluri fiecare.

Celelalte rezultate consemnate în etapa a 4-a:

CSM Reșița vs Unirea Sânnicolau Mare, scor 39-32
CSU Politehnica Timișoara vs Universitatea Craiova, scor 32-44
Meciul dintre SCM Poli Timișoara Divizia A și CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu se dispută mai târziu.

CSM Oradea are patru victorii din tot atâtea partide disputate și este lider solitar al Seriei C. În schimb, Drobeta Turnu Severin rămâne cu un singur punct, pe ultimul loc al clasamentului.

În etapa a 5-a, programată pentru 16 octombrie anul curent, CSM Oradea se deplasează la Târgu Jiu.

About Author