Categories Handbal

Studentele și-au arătat din nou limitele

Etapa a VII-a a Diviziei A de handbal feminin, seria de vest, a programat la Oradea una din cele mai interesante confruntări ale rundei. Duelul ce a avut ca miză menținerea pe podiumul seriei și în care s-au înfruntat CSU Oradea și CSU Cluj-Napoca, i-a revenit acesteia din urmă, cu scorul de 26-20

. Disputat în sala de jocuri a Universității din Oradea, meciul a început bine pentru oaspete care au profitat din plin de ratările gazdelor și astfel prima repriză le-a găsit pe clujence la conducerea jocului, cu un avans de trei goluri, 11-8. CSU Oradea a avut ocazia să revină în joc în chiar primele secvențe ale reprizei a doua, dar cu patru aruncări de la 7 metri ratate consecutiv misiunea oaspetelor a fost una mult mai ușoară.

Păstrând aceiași cadență, CSU Cluj a mai pus pe tabelă trei goluri între ea și Oradea până la final, pentru o victorie care urcă formația de sub Feleac până pe locul doi în serie, în vreme ce Oradea a coborât pe locul cinci.

Oaspetele au dat și cele mai bune marcatoare ale întâlnirii, Cordoș și Șerban, ambele cu câte 7 reușite. CSU Oradea a evoluat în formula: Corha, Fulgescu – Snakovszki 4, Vrabie 1, Abodi 1, Duțu 2, Toma, Preduca 1, Argyelan 6, Tudose 2, Deaconu 2, Horj 1, Zegrean, Bîscă, Bochiș și Hercuț.
Etapa următoare, CSU Oradea va avea parte de un nou duel clujean, de această dată în deplasare, sâmbătă, pe terenul celor de la CS L. Rebreanu Turda.

About Author