Categories Baschet

Rotația lungă face ca Oradea să aibă eficiența dorită

Etapa a 9-a a Ligii Naționale de baschet masculin a adus un nou succes în dreptul formației CSM U Oradea care a jucat la Focșani. Vicecampioana României din sezonul precedent a reușit un joc destul de bun, scor 75-59 (20-17, 21-11, 17-15, 17-16) în fața celor de la CSM 2007 din localitate. Pentru prima dată în acest sezon, rotația grupării roș-albastre a fost mult mai lungă, toți jucătorii trecuți pe foaia oficială având minute bune și marcând puncte.

Oradea a condus pe toată durata partidei, sfertul al doilea s-a dovedit a fi decisiv în stabilirea învingătoarei. În cele din urmă a fost din nou nevoie de un sport crescut a tuturor sezonul se anunță unul extrem de solicitant în continuare.

Cătălin Baciu a totalizat 11 puncte, 8 recuperări, Garlon Green a bifat 10 puncte, Dovis Bickauskis a adăugat 9 puncte, 4 pase decisive, Tudor Fometescu și Alex Gavrilovic au izbutit câte 9 puncte. Toți jucătorii de la CSM CSU Oradea au marcat în această partidă. Pavle Reljic a avut 18 puncte, 6 recuperări, Henri Wade Chatman a terminat cu 17 puncte pentru Focșani.

Peste 10 zile pe data de 30, noiembrie, Oradea a jucat tot în deplasare la Miercurea Ciuc, pentru ca în 2 decembrie să primească în Arena Antonio Alexe, vizita celor de la Rapid.

About Author