Categories Fotbal

Fotbalul județean continuă cu jocurile din Cupa României

În perioada 20-21 noiembrie s-au desfășurat meciurile din cadrul fazei a treia a Cupei României la fotbal.

O mare rivalitate a avut loc la Universitate unde s-au întâlnit formația locală și CSC Sântandrei. După 1-1 în tur, gazdele aveau nevoie de victorie pentr ucalificare. În aceeași situație s-a aflat și gruparea vizitatoare în condițiile în care regula golului de aur marcat în deplasare a fost eliminată.

La finele celor 90 minute regulamentare scorul a fost egal 0-0, astfel s-a ajuns în prelungiri. CSC Sântandrei a fost mai lucidă și în cele din urmă a reușit să înscrie golul care îi duce în faze semifinală a seriei.

La adăpustul unui neverosibil 9-0 în tur, formația Viitorul Borș a cedat în retur scor 0-2 în deplasarea de la Săcuieni.

De asemenea s-a calificat mai departe cu dublă victorie de două ori 4-0 Foresta Tileagd, cea care a trecut de Crișul Aleșd.

În acest wee-end, mai precis duminica, 28 Noiembrie de la ora 14:00 la Sântandrei, CSC Crișul va primi replica celor de la CS Bihorul Beiuș. În aceeași zi de la aceeași oră, la Avram Iancu, Victoria din localitate va juca cu Voința Ciumegiu. Peste o săptămână, mai precis pe data de 4 decembrie va avea loc jocul retur la Beiuș, în timp ce pe 5 decembrie se va juca întâlnirea de la Ciumeghiu.

About Author