Categories Baschet

Victorie normală și calificare mult dorită

Arena Antonio Alexe din Oradea a gazduit miercuri 9 februarie etapa a șasea a FIBA EuroCup, Grupa K în cadrul căreia s-au întâlnit CSM U Oradea și Trefl Sopot. După victoria din urmă cu patru zile din Polonia, Oradea s-a impus din nou de astă dată 80-65 (17-15, 21-12, 21-17,21-21 ). Pentru prima dată după o perioadă de mai mult timp, CSM-ul a reușit să câștige toate cele patru sferturi arătându-și superioaritatea la toate capitolele.

Bihorenii au început perfect jocul cu o echipă adversă care a schimbat recent antrenorul, conducând cu 8-0 și 11-2. Vizitatorii au intrat încet dar sigur în meci, în timp ce localnicii nu au forțat deloc. Din păcate pentru ei, polonezii au avut doar zece jucători pe foaia oficială, dintre care unii foare tineri.

Oradea a fost decisă încă din sfertul secund să de-a drumul la spectacol, Green și Ogden fiind mereu spectaculoși. Deși era un meci la discreția lor, roș-albaștrii au arătat cu Bickauskis este un jucător care în nciiun caz nu corespunde cu profilul jucătorilor necesari la Oradea iar personalitatea lui este zero barat. De multe ori când echipa are nevoie de o decizie importantă sau de o fază necesară gândită în favoarea lor, acesta fuge pur și simplu de responsabilitatea unui lider. păcat, progresul lui va fi unul modest. Pauza a arătat încă o dată că echipa locală este capabilă să forțeze despinderea ceea ce s-a și întâmplat. Diferența a crescut la două cifre iar învingătoarea era deja stabilită.

Pe final de meci toți jucătorii au primit minute pentru a bifa o nouă prezență în Cupele Europene. Calificare fără probleme pentru Richad & Co. în condițiile în care an de an este una dintre formațiile cu un parcurs cât mai eficient în întrecerea europenă. Cei mai eficienți jucători ai gazdelor au fost Green 25 puncte, Gavrilovic 15.

About Author