Categories Handbal

Din păcate pentru ei, handbaliștii bihoreni continuă seria negativă

CSM Oradea a fost învinsă de Potaissa Turda, scor 28-37, într-un meci contând pentru etapa a 5-a din Liga Zimbrilor la handbal masculin – ediția 2022/23. Partida a avut loc vineri (23.09), la Sala Gheorghe Barițiu din Turda.

Jocul a fost controlat de amfitrioni. CSM-ul a marcat primul gol al meciului, dar reacția a fost promptă, iar Turda conducea cu 6-3 după zece minute de joc. Acest ecart s-a dublat până la pauză, scor 16-10.

Repriza secundă nu a schimbat lucrurile. Potaissa s-a dezlănțuit pe faza ofensivă, marcând 21 goluri în ultimele 30 minute de joc. Ecartul a trecut de zece lungimi în primele minute ale reprizei a 2-a, însă CSM Oradea a redus din deficit spre final.

Valentin Ivancenco și Borivoje Djukic au marcat câte 7 goluri, iar Ciprian Aungurenci a adăugat 5 goluri pentru CSM Oradea. Kovacs a punctat de trei ori, Turcu și Boșca de câte două ori, iar Farcaș o dată. De la încingători s-a remarcat Talas, autor a 6 goluri.

CSM Oradea are zero puncte după șase meciuri disputate (unul în devans) în actuala ediție de campionat. Următorul adversar este HC Buzău. Meciul se va desfășura la finele săptămânii următoare.

About Author