Categories Volei

Oradencele depasite categoric la Pitesti

pitestiCSU Oradea pierde în deplasare în fața unei echipe redutabile, complet schimbate față de meciul tur!

Sâmbătă 2 februarie, în etapa a 15-a din Campionatul Național al diviziei A2 la volei feminin, echipa CSU Oradea a pierdut partida disputată în deplasare cu echipa situată pe locul doi FC Argeș Pitești.

Chiar dacă în tur orădencele s-au impus cu 3-0, partida a fost una
dominată de echipa gazdă, față de partida precedentă, gazdele au reușit să efectueze transferuri, 4 de la echipa de prima liga, ce s-a retras din campionat Agroland Timișoara, alături de cele două “straniere”, orădencele opunând rezistență doar in primul set încheiat cu scorul de 25-22 în favoarea gazdelor.

Următoarele două seturi au revenit tot echipei gazdă, care se califică la turneul semi-final și își propune promovarea în divizia A1 în acest an, justificată și prin investițiile din cadrul echipei. Ne reamintim faptul că anul trecut tocmai bihorencele s-au opus promovării argeșencelor, după ce le-au învins atât la turneul semi-final cât și la cel de promovare, însă până la urmă, în lipsa susținerii financiare, universitarele orădene s-au văzut nevoite să o ia de la capăt în divizia A2.

În urma acestei înfrângeri echipa CSU Oradea rămâne pe locul trei cu 31 de puncte, urmată de CSM Lugoj cu 26 de puncte pe locul 4 (un meci mai puțin disputat) și CSM Sibiu pe locul 5 cu 25 de puncte.

Echipa CSU Oradea: Fîcă Iuliana (căpitan), Radu – Fîcă Maria, Pașca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Maxim Andreea, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Blaj Giulia, Bikfalvi Alexandra, Rizea Antonia.
Antrenor: Szabo-Alexi Mariana.

Celelalte rezultate:
Sighetu Marmației – Cetate Deva 3-1
SCMU Craiova – Politehnica Timișoara 3-2
CSM Timișoara – CSM Lugoj – amânat pentru 5 februarie
CSM Sibiu – CSM Târgu Mureș 1-3

Au mai rămas de disputat 3 etape din acest retur, următoarele două partide CSU Oradea le va disputa pe teren propriu.
Sâmbătă 9 februarie cu începere de la ora 12.00, la Sala Polivalentă a
Universității din Oradea, vă invităm la partida pe care CSU Oradea o va disputa împotriva echipei CSM Sighetul Marmației, echipa clasată pe locul opt.

About Author