Categories Alte sporturi

Inca doua bazine noi in capitala plus unul la Otopeni

potecCamelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM despre obiectivele sportivilor noștri în acest an preolimpic, dar și despre inaugurarea unor bazine de înot.

„Federația rămâne un loc în care îmi face plăcere să muncesc, pentru că lucrez pentru toți oamenii de sport din natație. Fiecare zi este diferită, mai sunt și zile mai gri, dar suntem acolo ca să găsim căile prin care să ajutăm noua generație.

Fiecare început de an este mai greu, dar fiind un an preolimpic încercăm să-l facem mai bun. Sunt câțiva sportivi pentru care calificarea la JO 2020 trebuie să fie accesabilă, dar noi ne gândim mult mai departe.

Cea mai importantă competiție de înot din acest an sunt Mondialele din luna iulie, din Coreea de Sud, dar și Campionatele Naționale, prin care sportivii noștri își pot îndeplini baremul pentru Tokyo 2020.

Robert Glință își dorește să urce pe podiumul de la JO și nu va fi o problemă să obțină calificarea.

La sărituri, îl avem pe Constantin Popovici și două junioare, care speră să ajungă și ei la JO de la Tokyo.

Vorbim de două bazine acoperite, portabile, de înot și de sărituri, în Complexul Lia Manoliu. Proiectul a plecat către CNI. Sperăm să adăugăm și un bazin descoperit. Tot în acest an sperăm să inaugurăm și bazinul de la Otopeni”, a declarat Camelia Potec (foto), în cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

About Author