Superba revenire si calificare in finala pentru Simona Halep!!!

Superba revenire si calificare in finala pentru Simona Halep!!!

Simona Halep of Romania returns the ball to Elina Sitolina of Ukraine during their WTA Qatar Open semi-final tennis match in Doha on February 15, 2019. (Photo by KARIM JAAFAR / AFP) (Photo credit should read KARIM JAAFAR/AFP/Getty Images)

În cursul după-amiezii de vineri 15 februarie, Simona Halep cap de serie numărul 1 și numărul doi mondial începând de luni 18 februarie, a jucat în semifinale turneului de la Doha în cadrul Qatar Total Open. Adversara româncei a fost Elena Svitolina din Ucraina, cap de serie numărul 4. Din păcate pentru ea, Simona Halep are un bilanț negativ în ultimele trei întâlniri, Svitolina conducând cu 3-0. Constănțeanca a reușit să se impună în primul set al disputei cu 6-3. A urmat setul secund adjudecat de astă dată de jucătoarea din Ucarina cu același scor.
În setul decisiv, Elena Svitolina a avut 4-1 dar tăria de caracter a Simonei a făcut-o să revină în meci. Simona Halep a beneficiat de trei mingi de meci și în cele din urmă a fruntificat-o pe a doua!!! 6-4 în decisiv!!!
Qatar Total Open se dispută în perioada 11-16 februarie 2019. Face parte din categoria “Premier”, are loc pe suprafață hard, iar premiile sunt în valoare totală de $ 916,131.
Ultima câștigătoare a competiției este Petra Kvitova (2018), iar la dublu Gabriela Dabrowski / Jelena Ostapenko.

About Author