Categories Tenis

Superba revenire si calificare in finala pentru Simona Halep!!!

Simona Halep of Romania returns the ball to Elina Sitolina of Ukraine during their WTA Qatar Open semi-final tennis match in Doha on February 15, 2019. (Photo by KARIM JAAFAR / AFP) (Photo credit should read KARIM JAAFAR/AFP/Getty Images)

În cursul după-amiezii de vineri 15 februarie, Simona Halep cap de serie numărul 1 și numărul doi mondial începând de luni 18 februarie, a jucat în semifinale turneului de la Doha în cadrul Qatar Total Open. Adversara româncei a fost Elena Svitolina din Ucraina, cap de serie numărul 4. Din păcate pentru ea, Simona Halep are un bilanț negativ în ultimele trei întâlniri, Svitolina conducând cu 3-0. Constănțeanca a reușit să se impună în primul set al disputei cu 6-3. A urmat setul secund adjudecat de astă dată de jucătoarea din Ucarina cu același scor.
În setul decisiv, Elena Svitolina a avut 4-1 dar tăria de caracter a Simonei a făcut-o să revină în meci. Simona Halep a beneficiat de trei mingi de meci și în cele din urmă a fruntificat-o pe a doua!!! 6-4 în decisiv!!!
Qatar Total Open se dispută în perioada 11-16 februarie 2019. Face parte din categoria “Premier”, are loc pe suprafață hard, iar premiile sunt în valoare totală de $ 916,131.
Ultima câștigătoare a competiției este Petra Kvitova (2018), iar la dublu Gabriela Dabrowski / Jelena Ostapenko.

About Author