Categories Volei

Au demonstrat ca sunt capabile de evolutii solide

rsz_img_20190302_113647Echipa CSU Oradea a debutat cu o victorie în faza a doua a play0ff-ului la volei feminin. Elevele lui Mariana Szabo au dispus cu scorul de 3-0 (-19, -22, -14) în fața celor de la CMU Craiova sâmbătă 2 martie la Sala Polivalentă a Universității din Oradea.
Meciul a fost unul dominat în mare parte de studentele locale, care au avut un prim set bun, pe final mulțumite de diferența de pe tabelă, s-au relaxat însă prematur. A urmat un al doilea set de astă dată mai echilibrat, dar cu echipa bihoreană mereu în avantaj. Pe final, experiența a făcut diferența, pentru ca în setul al treilea, pe teren să existe o singură echipă, cea orădeancă mai solidă în evoluție.

Câștigătoarea se va califica la turneul de promovare în divizia A1 și se
va decide în maxim 3 partide.

Meciul numărul doi se va disputa la Craiova în data de 9 martie, iar în cazul unui meci decisiv acesta va avea loc la Oradea în data de 16 martie.

Pentru CSU Oradea au jucat: Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Măran Andreea, Breban Alexandra, Pura Mădălina, Blaj Giulia, Telian Diana, Bikfalvi Alexandra, Rizea Antonia, Moldovan Miruna, Goia Talida. Antrenor: Szabo-Alexi Mariana.

About Author