Categories Fotbal

Neoficial, Adrian Tatar suspendat un an de zile!!!

arbitruFără a fi comunicat nimic oficial, din partea conducerii Asociației Județene de Fotbal Bihor s-a dat verdictul în cazul scandalului de duminică de la Livada.

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Bihor a analizat marţi seara şi a luat o decizie în privinţa incidentelor petrecute în pauza meciului Unirea Livada – Universitatea Oradea, când arbitrul Lucian Ciuchiţă a fost lovit de managerul sportiv şi finanţatorul echipei gazdă, Adrian Tătar.

Plus meci pierdut la „masa verde”

Forul de Disciplină l-a suspendat pe Adrian Tătar un an şi l-a amendat cu 1000 de lei. Echipa Unirea Livada a fost sancţionată cu pierderea meciului cu 0-3 şi cu o penalitate de 300 de lei. Meciul de juniori, care nu s-a mai disputat va fi reprogramat.

Partida a fost întreruptă la pauză, când nemulţumit de arbitraj, Tătar a intrat în vestiarul arbitrilor, unde l-a ameninţat, înjurat şi lovit pe arbitrul Ciuchiţă, care a decis să nu a mai continue jocul.

Anterior, în minutul 23, Adrian Tătar fusese evacuat din teren pentru proteste şi injurii la adresa arbitrului. La pauză, Universitatea Oradea conducea cu 1-0.

Informația vine de pe site-ul www.crisana.ro, unul dintre colegii din presă fiind activ și în activitatea AJF Bihor.

About Author