Categories Handbal

Au pierdut la Odorhei, vor juca luni 25 martie cu Baia Mare acasa

handCSM Oradea a fost învinsă de HC Szejke Odorhei în cadrul etapei a 16-a din Seria D a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2018/19. Meciul s-a desfășurat sâmbătă (16.03), la Odorhei. Rezultatul final a fost de 35-30.

Partida a fost controlată de formația gazdă, aceasta construind un avantaj de șase goluri în primele 30 minute de joc. Scorul la jumătatea partidei era de 17-11. Elevii lui George Tăutu au câștigat repriza secundă la diferență de un gol, însă ei nu au reușit să răstoarne situația pe tabela de marcaj. Astfel, cele două echipe și-au împărțit victoriile în actuala ediție de campionat, fiecare impunându-se pe teren propriu de câte două pri.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 10 victorii și 6 înfrângeri. Cu un total de 30 puncte, formația bihoreană se menține pe locul al 2-lea. În schimb, HC Szejke Odorhei are 9 victorii, 2 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri, pentru un total de 29 puncte cu care completează podiumul.

HCM Sighișoara a învins Minaur 2 Baia Mare, scor 33-27, pentru a se desprinde la șase puncte în fruntea Seriei D.

CSM Oradea susține următorul meci luni (25.03), ora 16:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar este Minaur 2 Baia Mare. Intrarea este liberă.

About Author