Categories Tenis

Mentalitate romanesca, zero barat!!! Mentalitate canadiana, invingatoare

MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 21: Irina-Camelia Begu of Romania plays a forehand against Bianca Andreescu of Canada during day four of the Miami Open tennis on March 21, 2019 in Miami Gardens, Florida. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

În cursul serii de joi 21 martie, Irina Camelia Begu a jucat în cadrul primului tur al turneului de tenis de la Miami Open.

Irina Camelia Begu (foto), locul 70 WTA a întâlnit-o pe Bianca Andreescu, locul 24 WTA, canadianca de origine română. Românca a reușit să-și adjudece la mare luptă primul set, scor 6-4. A urmat un al doilea set la fel de bun în care a condus cu 5-1 și a avut o minge de meci. Din păcate, aici a rămas… Ce a urmat, e greu de crezut, Bianca a câștoigat cinci ghemuri la rând, Begu fiind penibilă în unele momente. În cele din urmă s-a ajuns în tie-break, Andreescu a dominat clar conducând cu 5-0 și încheind setul la 2 în tie-break.

Irina nepregătită total, nicinu a mai mers la scurtele adversarei și a cedat. S-a jucat decisivul.

Andreescu a făcut, pur și simplu ce a dorit pe teren și a reușit un succes extrem de important pentru ea, ca mentalitate ca premii și a demonstrat încă o dată, că se poate. 6-2 în decisiv, Begu depășită clar la toate capitolele.

About Author