Categories Tenis

O noua revenire de senzatie pentru Simona Halep!!!

MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 24: Simona Halep of Romania returns a shot to Polona Hercog of Slovenia during Day 7 of the Miami Open Presented by Itau at Hard Rock Stadium on March 24, 2019 in Miami Gardens, Florida. (Photo by Michael Reaves/Getty Images)

În cursul serii de duminică 24 martie, Simona Halep a jucat în cea de-a treia rundă a Miami Open cu Polona Hercog, din Slovenia. Hercog a intrat pe tabloul principal grație retragerii Lesiei Tsurenko. Surprinzător, după un pic mai bine de o oră de joc, Polona avea să se impună în primul set cu scorul de 7-5. A urmat un al doilea set în care românca a avut mai mereu inițiativa. simona Halep (foto) a condus cu 5-3 dar nu a avut puterea să închidă setul deși urma la serviciul.

În cele din urmă a trimis meciul în tie-break, unde a fost mult peste adversară. Așadar 7-6 și s-a jucat decisivul. Jucătoarea din țara noastraă a reușit două break-uri și în cele din urmă a închis setul cu 6-2. A fost din nou o revenire de senzație pentru Simona Halep, care în turul următor o va întâlni pe Venus Williams.

About Author