Categories Tenis

Ploaia nu a putut opri eliminarea Simonei Halep la Miami Open

MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 28: Simona Halep of Romania plays a point against Karolina Pliskova of the Czech Republic during day 11 of the Miami Open presented by Itau at Hard Rock Stadium on March 28, 2019 in Miami Gardens, Florida. (Photo by Al Bello/Getty Images)

Simona Halep și Karolina Pliskova (7 WTA) s-au întâlnit în semifinalele competiției de la Miami, însă meciul are o miză dublă pentru jucătoarea din România, care în cazul unei victorii ar reveni pe primul loc în clasamentul WTA.

Disputa a început cu o Simona Halep (foto) extrem de montată, dar din păcate la scorul de 3-3 a început ploaia. Meciul a fost întrerupt. A fost momentul psihologic al întâlnirii.

La reluare, Simona a reușit break-ul, ajungând la 5-4 și urmând a servi pentru set. Nu a avut puterea de a închide setul și s-a ajuns în prelungiri.

Pliskova a câștigat zece puncte consecutive și a preluat conducerea 6-5.

Simona a avut 40-15, pentru a trimite meciul în tie-break, a fost egalată . Pliskova a jucat extraordinar și cu puțin noroc, a făcut break-ul și a închis primul set 7-5.

Din păcate pentru româncă, setul al doilea a fost unul fără istoric. Karolina Pliskova și-a ridicat foarte mult nivelul de joc, iar Simona Halep nu a contat deloc. Pliskova a dominat-o la toate capitolele, iar inevitabilul era pe cale să se producă.

Ceva s-a rupt, Pliskova conduce cu 5-0. Meciul s-a întrerupt din nou din cauza ploii. La reluare, Pliskova avea să se impună cu scorul de 6-1.

About Author