Categories Alte sporturi

Remus Heredeu la Mondiale, Dana Baciu si Bainca Hurban la lotul national

rsz_fataDe o perioadă bună de timp, CS Heredeu Gold Gym din Oradea se face remarcat cu noi performeri în domeniul e Culturismului și Fitness-ului din țara noastră.

După ce Elena Halacu a câștigat faza zonală a naționalelor la categoria Bikini Fitness Senioare Open, alte două sportive au fost selecționate la lotul național pentru Campionatele Europene si Balcanice.
Este vorba de Dana Baciu 46 ani (foto jos) și Hurban Bianca 21 ani, (foto sus).
Cele două sunt pregătită așa cum era și normal de Remus Heredeu, președintele clubului și totodată multiplu campion național și balcanic.

Remus Heredeu 37 ani se pregătește încă de pe acum să participe la Campionatul Mondial de culturism din Emiratele Arabe în Jumeriah in perioada 5-10 noiembrie.
baciu”Pot să spun că am încredere ăîn sportivele noastre și că e o plăcere să fii antrenorul unor fete deosebite. Dana se află la a doua participare iar Bianca la prima ei participare. Să fii convocată în lotul național dupa o sigură participare la o competiție importantă spune multe. Eu le doresc mult succes, putere de munca iar daca vor ține cont de ce le spun rezultatele vor fi pe masura așteptărilor” avea să spună Remus Heredeu.

 

About Author