Categories Fotbal

Memorialul Nicu Mihalcea si-a desemnat castigatorii

fotbihorpenet.ro

Cea de-a șaptea ediție a Memorialului Nicu Mihalcea la minifotbal, s-a desfășurată sâmbătă, aprilie, la sala de jocuri a CN Samuil Vulcan din Beiuș. Șase echipe s-au duelat pentru premiile puse în joc de organizatori: CS Bihorul Beiuș în colaborare cu DJTS Bihor și AJF Bihor. În cele din urmă victoria a revenit echipei din Remetea care s-a impus, după o finală intens disputată, în fața echipei din Tărcaia.

La competiție au participat echipele Școlilor Gimnaziale din Remetea, Tărcaia, Meziad, Răbăgani, Uileacu de Beiuș și CSS 3 ”Samuil Vulcan” Beiuș.

REZULTATE TEHNICE

Grupa 1: Tărcaia – Beiuș 2-2/ Beiuș – Meziad 0-4/ Tărcaia – Meziad 2-0

Grupa 2: Răbăgani – Uileacu de Beiuș 2-1/Remetea – Uileacu de Beiuș 4-0/Remetea – Răbăgani 1-0

finala locurile 5-6: Beiuș – Uileacu de Beiuș 2-2 (0-1 la 7 metri)

finala locurile 3-4: Meziad – Răbăgani 3-1

FINALA MARE: Remetea – Tărcaia 2-1

CLASAMENT FINAL: 1. Remetea/ 2 Tărcaia / 3. Meziad/ 4. Răbăgani/ 5 Ulieacu de Beiuș / 6. CSS 3 Beiuș

Premiul fair play: CSS 3 ”Samuil Vulcan Beiuș)

Cel mai bun portar: Szatmari Balazs (Uileacu de Beiuș)

Cel mai tehnic jucător: Darius Tirla (Meziad)

*Toate echipele participante au plecat acasă cu câte o minge și cel puțin un trofeu, pe lângă diplomele de rigoare. Primele trei clasate au primit medalii, au fost acordate premii în echipament sportiv, totul pentru copiii. Cel mai tânăr jucător a fost un copil din Răbăgani Iosua, de numai 7 anișori.
Toată organizarea a stat pe umerii unui om inegalabil, Ioan Bondor, alături de profesorul Ioan Szabo.

Dacă președintele Bihorului Beiuș, Alin Popa nu a putut fi prezent, la aceeași oră având loc meciul de la Oradea cu FC Universitatea, meci în care Bihorul Beiuș a smuls un punct, au fost prezenți Silviu Odobasianu jr, portarul de care e leagă multe amintiri frumoase ale beiușenilor dar și președintele Gloriei Beiuș, rapsodul Caludiu Borza, pregătit de meciul pe care urma să-l susțină de la ora 17:00, cu Vida Pomezău.

Familia Mihalcea aduce mulțumiri Direcției Județene de Sport și Tineret Bihor (domnilor Petruț Drăgan și Iosif Korodi), Asociației Județene de Fotbal Bihor (domnilor Radu Bitea și Peti Boroș), Clubului Bihorul Beiuș (domnului Alin Popa), Clubului Gloria Beiuș (domnilor Claudiu Borza, Cristian Marcu și Silviu Odobasianu jr), domnilor Dumitru Ile, Marcel Coroiu, Szabo Ioan și întreaga considerație sufletului organizării Ioan Bondor. De asemenea nu putem uita de inimoșii profesori de sport și mai ales copiii, care, într-o zi liberă, au ales SPORTUL. Ne vedem anul viitor!!!

About Author