Categories Alte sporturi

Handbalistii bihoreni cedeaza in deplasarea de la Turda

handCSM Oradea a suferit a 4-a înfrângere consecutivă în Seria D a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2018/19. Formația bihoreană a cedat pe terenul satelitului Potaissei Turda, scor 33-31.

Partida s-a desfășurat luni (08.04), la Sala Gh. Barițiu din Turda. Jocul a avut două reprize diametral opuse. Prima a revenit formației antrenate de George Tăutu cu 19-14. Lucrurile s-au schimbat în cea de-a 2-a jumătate, adjudecată de gazde cu 19-12.

Cîrchea Bogdan – 8 goluri, Bondor Vlad și Pomian Petru – 5 goluri fiecare, Mihăilescu Adrian – 4 goluri, Crăciun Cătălin și Radu Radu Răzvan – 3 goluri fiecare, Szilagyi Eduard – 2 goluri, Szasz Csongor – 1 gol.

Acesta este primul meci pierdut de CSM Oradea cu satelitul Turdei în patru confruntări directe în acest sezon competițional. Orădenii au zece victorii și nouă înfrângeri, menținându-se pe locul al 3-lea în ierarhia la zi a Seriei D. De notat că CSM-ul nu mai poate urca în clasament.

Ultimul meci din acest sezon pentru CSM Oradea se va desfășura duminică (14.04), ora 16:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar este HC Sibiu. Intrarea este liberă.

About Author