Categories Baschet

Fenerbahce si Real Madrid, primele echipe calificate in Final Four-ul Euroligii

basFenerbahce Istanbul s-a calificat la Final Four-ul Euroligii masculine pentru a 5-a oară consecutiv. Formația antrenată de Zeljko Obradovic s-a impus pe terenul lui Zalgiris Kaunas, scor 99-82, în Meciul 4 al seriei. Turcii s-au impus cu 3-1 la general.

Jocul desfășurat joi (25.04) a fost controlat de galben-albaștri. Aceștia s-au instalat la conducere din primul act, unul pe care l-au câștigat cu 30-16. Balticii s-au apropiat la 49-41 până la pauză, însă pe parcursul celei de-a 2-a jumătăți ofensiva lui Fenerbahce a funcționat impresionant și nu a putut fi stopată de Zalgiris.

Cu a treia victorie consecutivă, de data asta pe terenul celor de la Panathinaikos Atena, Real Madrid este prima calificată în playofful Euroligii masculine de baschet. De care se apropie şi Fenerbahce Istanbul, după victoria din fieful echipei Zalgiris Kaunas.

Deţinătoarea trofeului n-a avut emoţii decât în sfertul al doilea, câştigat de gazde cu 23-13, după care s-a impus în celelalte trei, reuşind un succes final cu 89-82, ce-i oferă calificarea în final four. Cvintetul Campazzo, 16 puncte, Fernandez, tot atâtea, Randolph, 14, Taylor 13, Ayon, 12 au contribuit din plin la acest rezultat.

About Author