Categories Baschet

U BT Cluj-Napoca, prima semifinalista a LNBM

u btEchipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj este prima semifinalistă a Ligii Naţionale, după ce a învins miercuri, în deplasare, formaţia Steaua Bucureşti, cu scorul de 69-66 (38-29), în cea de-a treia partidă din cinci programate în sferturi.
În primele două partide ale seriei, U BT Cluj a câştigat cu 71-68 şi 72-64, astfel că are 3-0 la general şi se califică în semifinale.

Tot miercuri, într-o altă dispută, SCM Timişoara – SCM Craiova, scor 78-90, scor general 1-2. Meciul patru este programat vineri.

În primele două meciuri, victoriile s-au împărţit: 71-69 pentru SCM Timişoara şi 88-72 pentru SCM Craiova. Astfel, având 2-1 la general, cu o victorie în meciul patru de vineri, SCM Craiova va obţine calificarea în semifinalele Ligii Naţionale.

În celelalte dispute din sferturi, CSM Oradea şi CSU Sibiu conduc cu 2-0 la general, în faţa formaţiilor Dinamo Bucureşti şi BCMU Piteşti, iar meciul trei este programat joi.

Câştigătoarele din faza sferturilor se califică în semifinale, unde se va lupta, tot în cinci partide, pentru titlul naţional.

Campioana en-titre este CSM U Oradea.

About Author