Categories Alte sporturi

Prioritate pentru Guvernul Romaniei: Fara doping in sport

alergareMinistrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, prezent, la întâlnirea Comitetului European Ad Hoc pentru Agenţia Mondială Antidoping (CAHAMA), a declarat că lupta împotriva dopajului reprezintă o prioritate pentru Guvernul României.

„Lupta împotriva dopajului este o prioritate pentru Guvernul României, pentru Ministerul Tineretului şi Sportului. Pentru că ne interesează să avem un sport curat. Aceste întâlniri sunt extrem de importante pentru România, pentru toate ţările participante, precum şi pentru sportul mondial. Scopul este unul simplu, acela de a avea un sport curat. Acest lucru ne interesează pentru a nu inversa scara valorilor. Trebuie să luptăm pentru un sport curat, iar azi este o zi istorică pentru sportul european şi mondial. Sunt convins că dezbaterile care vor avea loc pe parcursul celor trei zile vor fi unele utile şi măsurile luate vor fi numai şi numai în interesul sportului”, a afirmat Bogdan Matei.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, şi secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, au participat, la deschiderea celei de-a 46-a întâlniri a Comitetul European Ad Hoc pentru Agenţia Mondială Antidoping (CAHAMA) şi a celei de-a 50-a reuniuni a Grupul de Monitorizare a Convenţiei Antidoping a CE, organizate la Palatul Parlamentului din Capitală în contextul preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

About Author