Categories Tenis

Simona Halep ajunge in semifinale la Madrid, fara set pierdut!!!

MADRID, SPAIN - MAY 05:  Simona Halep of Romania in action against Margarita Gasparyan of Russia during day two of the Mutua Madrid Open at La Caja Magica on May 05, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Prima înfrângere a Simonei Halep din actualul sezon a venit tocmai contra lui Ashleigh Barty, în turul doi al turneului de la Sydney (6-4, 6-4). De atunci, multe s-au schimbat, iar între timp a sosit sezonul de zgură, cel în care Halep se simte cel mai bine. La Madridm lucrurile au stat cu totul altfel, duelul dintre Simona și Ashleigh din sferturile de finală de joi 9 maia fost unul extrem de electrizant.

În primul set, românca a dominat-o tactic pe australiancă și a reușit să închidă setul cu 7-5. A avut mingi de set și la 5-4 dar le-a irosit. A urmat un al doilea set în care Simona Halep (foto) a început cu un break, pentru a continua foarte bine partida. Barty și-a ridicat nivelul, a avut 5-4, pe serviciul Simonei.

Constănțenca a avut șansă și în cele din urmă, după intervenția lui Daniel Dobre a servit pentru un loc în semifinale. Senzațional, Simona Halep închide meciul din nou 7-5.
Mutua Madrid Open se dispută pe zgură în perioada 4-11 mai, este de categorie Premier Mandatory, la start pe tabloul principal se află 64 de jucătoare, directorul competiției este Feliciano Lopez, iar premiile sunt în valoare totală de $7,021,128.

About Author